Gå till innehåll Hoppa till snabblänkar Gå till nyhetsarkiv Gå till Om webbplatsen Gå till söksida Gå till kontaktsida

28 maj: Öppet hus om Norrtälje hamn

16 maj 2024

Vad gör Norrtälje hamn till ett levande område? Vad finns här idag och vad saknas? Vi bjuder in till öppet hus där vi fokuserar på just de frågorna – och Norrtälje hamn i allmänhet.

folksamling runt solsnäckan och texten 28 maj 16.30-§8.30 tema levande stadsdel

Tema: Levande stadsdel

Vi bjuder in dig till ett öppet hus i Norrtälje hamn med fokus på den levande stadsdelen. Personer från kommunens näringslivsavdelning och Norrtälje handelsstad kommer vara där och prata om möjligheten att driva företag, ha events och använda platserna i hamnen för olika verksamheter.

Du får chansen att säga vad du tycker om det som finns i hamnen nu och vad du skulle vilja se mer av. Du kan även titta på modellen över området och få svar på alla dina frågor om projektet Norrtälje hamn.

När och var?

  • Datum: 28 maj
  • Tid: 16.30–18.30, kom och gå när du vill
  • Plats: projektkontoret i korsningen Pilgatan/Krukmakargatan

Hitta hit

Projektkontoret ligger i byggbodarna innanför stängslet i korsningen Pilgatan/Krukmakargatan i Norrtälje hamn. Följ skyltar!

Det finns ramp in i byggnaden men lokalen är tyvärr svårframkomlig för dig som är rullstolsburen och lokalen saknar tillgänglighetsanpassad toalett. Är du osäker på om du kan komma på grund av detta får du gärna kontakta oss så du kan ta del av informationen på annat sätt. Kontakta carolina.sahlen@norrtalje.se

Karta som visar projektkontorets placering i Norrtälje hamn.

Bilden: Karta över projektkontorets placering i korsningen Pilgatan/Krukmakargatan i Norrtälje hamn.

För dig som vill veta mer

Norrtälje Hamn

Öppet hus om Norrtälje Hamn