Gå till innehåll Hoppa till snabblänkar Gå till nyhetsarkiv Gå till Om webbplatsen Gå till söksida Gå till kontaktsida
Kocken och Grisen på Kobben

Lyxgrilla i havsbandet

Häng med på en garanterat minnesvärd kväll i havsbandet med en exklusiv trerätters specialkomponerad middag, grillad och färdigställd på plats av Roslagens favoriter: Kocken & Grisen.

Datum:
31 juli
Tid:
16.30–22.00
Plats:
Skärgård, Havsbandet
Kostnad:
1850 kronor

Intresseanmälan och bokning här!

Från Klintsundet Marina (Östra Lagnö) sticker vi utåt havsbandet med Gula Båten, till klippor rundade av inlandsisen och polerade av Svartlögafjärdens stormar. Vi njuter utsikt, fågelliv, vågskvalp och kvällsol. Kanske tar ett dopp i det ytterskärgårds-klara vattnet.

Kravlöst och avslappnat hänger vi direkt på klipporna och serveras en minnesvärd trerätters middag, komponerad av Marcus Backman och Daniel Totti från Kocken & Grisen. Maten förbereds och grillas på plats medan ni minglar med nya och medhavda kamrater, innan båten tar er tillbaka till fastlandet framåt 22 —tiden. (Rekommendation på viner/drycker kommer från kockarna, men ingår ej i priset.)

Tillval —privat kajakguide i grupp ut till kobben. 
För den som vill arbeta upp aptiten extra mycket kan man addera en privat kajaktur ut till kobbarna med egen guide, kajaker och all utrustning inkluderat. (Råd angående kläder vid bokning). Efter middagen skjutsas ni med Gula Båten tillbaka hem och vi tar hand om kajakerna.

Arrangör

Gula Båten, Kocken & Grisen, Kajak & Uteliv

Johan Dahlqvist

072-942 78 36

072-942 78 36

hej@gulabaten.se

Hitta hit

Klintsundet Marina

För besökare

Husdjur tillåtna

Matservering

Hitta hit

Klintsundet Marina

För besökare

Husdjur tillåtna

Matservering