Gå till innehåll Hoppa till snabblänkar Gå till nyhetsarkiv Gå till Om webbplatsen Gå till söksida Gå till kontaktsida
Frida Tollerz

Hållbar trädgård — inspirationsföredag

Välkommen att inspireras av Frida Tollerz. Hur kan du förverkliga din trädgårdsdröm med anpassning till rådande klimatförändringar och tidens behov av hänsyn?

Datum:
04 juli
Tid:
18.00–20.00
Plats:
Norrtälje, Färsna gård
Kostnad:
100 kronor för medlemmar i Norrtälje trädgårdsförening, 150 kronor för övriga

Föreläsningen handlar om hur vi kan arbeta långsiktigt, i samklang med naturliga processer, i våra trädgårdar. Tips, råd och exempel är hämtade från Frida Tollerz egen trädgård i Levide socken på södra Gotland. Fridas ambition är att hjälpa andra till den trädgård som de drömmer om och som fungerar på deras villkor. Mer än 30 års erfarenhet som trädgårdsmästare, markbyggare och landskapsarkitekt ger Frida en bred kunskapsbank att dela med sig av.

Föreläsning ges i samverkan mellan trädgårdsveckan i Uppland och Norrtälje trädgårdsförening. Föreläsningen hålls på färsna gård i Norrtälje. 

Anmälan görs till Carina Jansson med sms eller samtal till telefonnumer 070-695 65 72. Medlemmar i Norrtälje trädgårdsförening har förtur men föreläsningen är öppen för alla i mån av plats.

Lär dig mer om trädgård under trädgårdsveckan i Uppland. Under veckan hålls flera föreläsningar och guidade turer som du kan läsa mer om på trädgårdsveckans hemsida.

Arrangör

Trädgårdsveckan i Uppland

Lena Björklund

070-981 00 68

070-981 00 68

info@tradgardsveckan.com

Hitta hit

Färsna gård 1

För besökare

Hitta hit

Färsna gård 1

För besökare